Bemutatkozás

         FEHÉRVÁRI TEAM KFT.

Cégünk petőfibányai telephelye az egyéb műanyag termék gyártáson belül a műanyag fröccsöntéssel foglalkozó üzeme.

A cég vezetői és tulajdonosai közel 20 éve dolgoznak ebben az iparágban és ezalatt az idő alatt folyamatos fejlődés jellemezte a vállalataikat.

2010-ben jött létre a csoport új vállalkozási formája, a Fehérvári Team Kft.

A 2016 –os évtől kiemelt szerepet szánnak a tulajdonosok ennek a cégnek. Az első időszak legfőképpen az előkészületekről, tervezésről, a géppark kialakításáról, és felújításáról szólt. Emellett természetesen elindult a gyártás is, és folyamatosak a megrendeléseink. Jelenlegi LED világítás fényszórását segítő lencséket, rendszámtáblatartókat, villanyóra-szekrény fedél dobozt és ereszfésűket gyártunk napi szinten.

Partnereink (Oxygen smd, Besser Hungária Műanyagipari Kft., Homasita Kft., Baunet Trade Kft.) maximálisan elégedettek cégünkkel.

 

szerkezeti ábra

A gépparkunkban jelenleg 1 db Krauss Maffei, 6 db LG fröccsöntő és 1 db ARBURG 10 tonnás gép található, 40 tonnás nyomóerőtől 450 tonnás nyomóerőig

Igény és megrendelés esetén azonnal készek vagyunk nagyobb nyomóerejű gépek vásárlására, a hely és a darupálya pedig már készen is áll a nagy gépek üzemeltetéséhez.

Természetesen minden olyan fröccsöntéshez szükséges háttértechnikával is rendelkezünk, ami a folyamatos és gördülékeny termeléshez elengedhetetlen.

Jelenleg két gyártó – és összeszerelő sor is készen áll az indulásra, és igény szerint e sorok számát is rövid határidőn belül növelni tudjuk.

Az ingatlanban (teljes alapterülete 21000 m2 , amiből 11000 m2 beépített terület) óriási lehetőségek rejlenek. 2017-től a Fehérvári Csoport saját tulajdonát képezi a teljes gyárterület.  Az ipari parkban, melyen egykor a Samsung felé elkötelezett cégek működtek, közel 500 dolgozóval, remek komplexumok találhatóak gyártáshoz, raktározáshoz és irodai munkavégzéshez egyaránt. Szeretnénk 1-2 éven belül újra hasonló létszámmal dolgozni, és ehhez adott is a településünk körzetében a szakképzett, tapasztalt munkaerő.

A Fehérvári Csoport különösen nagy hangsúlyt fektet a vevői elégedettségre, a pontos szállításra, a minőségre, az innovációra, és a környezettudatosságra egyaránt. Ezért természetesen mindkét cégünk rendelkezik ISO 9001:2015, és ISO 14001:2015 tanúsítványokkal és folyamatosan monitorozzuk saját működésünket, hogy a gyakorlatban is megfeleljünk elveinknek.

Célunk, hogy egy szilárd alapokon fekvő, sikeres vállalati csoportot egy magasabb szintre emeljünk tudásunk, képzett és tapasztalt szakembereink segítségével.

© 2022 Fehérvári Team Kft. . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.